Pokličite nas: 040 434 100

Zadnje novice

10 Marec, 2016

SPOMLADANSKA AKCIJA - IZKORISTITE!!!

VSEM STRANKAM pri nakupu novih pnevmatik BREZPLAČNO pregledamo podvozje in opravimo zunanje čiščenje vozila!

01 Marec, 2016

Poglobljeno sodelovanje s partnerjem Stahlgruber

Nemško podjetje STAHLGRUBER je vodilni ponudnik avtomobilskih rezervnih delov v Evropi. Mobilnost naših strank zagotavljajo z izjemno dodelanim logističnim sistemom, ki omogoča zanesljivo dobavo v najkrajšem možnem času.

15 Junij, 2015

Posodobljena avtopralnica

Avtocenter Vodopivec nudi svojim strankam tudi storitve zunanjega čiščenja avtomobila. S posodobljeno avtopralnico zagotavljamo kvalitetno čiščenje vašega vozila.

04 Marec, 2015

Nudimo kvalitetna olja Liqui Molly

Kljub krizam na nekaterih izvoznih tržiščih je nemški strokovnjak za motorna olja in dodatke LIQUI MOLY v preteklem letu ponovno povečal svoje prihodke. »Svojo ladjo LIQUI MOLY smo varno vodili skozi vsa neurja,« je povedal Ernst Prost, direktor podjetja LIQUI MOLY.

Zakaj Avtocenter Vodopivec?

Tradicija

Avtocenter Vodopivec d.o.o. je podjetje z dolgo zgodovino. Družinsko podjetje je vedno usmerjeno k vam, našim strankam, za katere se trudimo, da vedno najdemo optimalno rešitev. V tem času smo pridobili veliko izkušenj, strokovnosti in natančnosti pri izvajanju avtomehaničnih popravil in storitev.

Hitrost in kakovost hkrati

Pred vsakim popravilom izvedemo najprej kvalitetno diagnozo okvare. V ta namen uporabljamo najsodobnejšo računalniško opremo. Zavedamo se, da je čas denar. Zato se v Avtocentru Vodopivec trudimo za čim hitrejšo rešitev problema, kar nam omogoča veliko število dvigal za popravilo. Na ta način lahko izvajamo sočasna popravila in pospešimo rešitev težave na vozilu.

Znanje in izobraževanje

Naj vam pri vzdrževanju, servisiranju in popravilih vašega vozila pomagajo naše izkušnje. Naši strokovnjaki so vrhunsko izšolani in imajo dostop do vseh tehničnih podatkov za kvalitetno vzdrževanje vašega vozila. Za nas je redno izobraževanje nekaj samoumevnega.