Pokličite nas: 040 434 100

Naše poslanstvo

Profesionalno

Popravila vozil izvajamo strokovno in hitro. Vedno se potrudimo, da natačno načrtujemo potrebne aktivnosti za hiter poseg na vašem vozilu. Pri nas boste vedno našli profesionalni odgovor na vaše vprašanje ali težavo, saj svoje znanje sproti nadgrajujemo.

Učinkovito

Verjamemo, da 100 % predanost našemu delu začutijo tudi naše stranke. Zato so vedno na prvem mestu. Naše znanje redno nadgrajujemo, saj se zavedamo, da pričakujete hitro popravilo vašega vozila. Svoje delo opravljamo z veseljem, zato je pri nas vedno dobra volja.

Dostopne cene

Našim strankam se zvestoba izplača. Ob vsakem rednem servisu vozila pridobijo 10 točk. Ko jih zberejo 30, pridobijo eno-letno brezplačno shrambo pnevmatik. Postanite tudi vi zvesti partner Avtocentra Vodopivec in izkoristite številne ugodnosti.

Specializirani v avtomobilski industriji

Svoje delo opravljajamo s strastjo

Zaposleni na Avtocentru Vodopivec zagotavljamo vrhunsko storitev, zato nam boste z veseljem zaupali vaše vozilo v dolgoročno oskrbo. Le z rednimi pregledi, na katere vas tudi sami opozorimo, zagotovimo brezhibno vozilo in varno vožnjo. Stranke nam zaupajo, ker

Zakaj je redno vzdrževanje pomembno

Ob rednih servisnih pregledih je vaše vozilo bolj varno.

Poleg varnosti je pomemben tudi celotni letni strošek vzdrževanja, ki je nižji v primeru rednih pregledov, saj se potencialna okvara odkrije prej in so stroški popravila zato nižji. Preventivne aktivnosti ne izključujejo neljubih situacij na cesti, vsekakor pa jih zmanjšajo.