Pokličite nas: 040 434 100

Servis in popravilo

Standardni pregled zavor

Zavore spadajo med varnostno najpomembnejše tehnične sklope avtomobila. Zavedati se moramo, da se tudi te sčasoma obrabijo ali celo okvarijo, zato so redni pregledi in vzdrževanje bistvenega pomena za varno vožnjo. Ustrezno vzdrževan zavorni sistem nam zagotavlja nadzor nad vozilom v ključnih trenutkih.

Avtooptika in podvozje

Pravilna nastavitev podvozja je ključnega pomena za dobro lego in vodljivost vozila, manjšo porabo goriva ter manjšo obrabo pnevmatik in mehanskih sklopov podvozja. Nastavitev geometrije podvozja pomeni prilagoditev podvozja po vnaprej določenih parametrih za zagotavljanje pravilnega ohranjanja smeri vožnje in vodljivosti vozila.

Podvozje in vzmetenje

Redni pregled pnevmatik

Kvalitetne pnevmatike so za varno vožnjo eden najpomembnejših pogojev. Avtocenter Vodopivec vam zagotovlja vrhunske ponudnike pnevmatik pod zelo konkurenčnimi pogoji.

Strokovna montaža in shramba

Poskrbimo za strokovno montažo vaših pnevmatik in vaše vozilo "obujemo" v prave čevlje za vse vremenske razmere. Pod zelo ugodnimi pogoji izkoristite našo shrambo neuporabljenih sezonskih pnevmatik in prihranite prostor pri vas doma.

Nudimo celostni pregled vozila

Izvajamo redni pregled vozila po vseh kontrolnih točkah. Zgodnje zaznavanje morebitnih napak na vozilu poskrbi za varno vožnjo vas samih in vaših najbljižjih, zato zaupajte vozilo le strokovnjakom.

Jamstvo na opravljene storitve

Vgrajujemo samo kvalitetne nadomestne dele.

V Avtocentru Vodopivec vgrajujemo samo kvalitetne nadomestne dele priznanih proizvajalcev. Naši dobavitelji in partnerji so renomirana podjetja, na katere se lahko zanesete. Naše osnovne storitve so:

Vzdrževanje in popravilo

Prisegamo na strokovnost.

Zaposleni na Avtocentru Vodopivec zagotavljamo vrhunsko storitev, zato nam boste z veseljem zaupali vaše vozilo v dolgoročno oskrbo. Le z rednimi pregledi, na katere vas tudi sami opozorimo, zagotovimo brezhibno vozilo in varno vožnjo. Z kvalitetnim vzdrževanjem lahko podaljšate življensko dobo vozila, če:

Poleg varnosti je pomemben tudi celotni letni strošek vzdrževanja, ki je nižji v primeru rednih pregledov, saj se potencialna okvara odkrije prej in so stroški popravila zato nižji.